workshop: @PENSTAART(JE) — Jeroen en Boris de Leijer
1 Jul '23
workshop
Locatie
extrapool
Zaal open:
13:30
Start:
14:00
Entree:
5,00

Koop je tickets hier.

 

Amphora, strudel, chiocciola, 小老鼠, παπάκι, arroba, alfakrøll, Klammeraffe, kanelbulle en miukumauku; het zijn woorden die in de meest uiteenlopende talen compleet verschillende beelden oproepen, maar die allemaal verwijzen naar hetzelfde symbool: @. In het programma @PENSTAART(JE) onderzoeken we de verschillende manieren waarop beeld en woord samenwerken en elkaar versterken.

 

Zoon en vader Boris en Jeroen de Leijer (Eefje Wentelteefje) vertellen over de onverwachte totstandkoming van hun graphic novel Naar Texas en terug en geven een workshop storyboard maken.

 

Jeroen en Boris de Leijer
In de graphic novel Naar Texas en terug neemt striptekenaar Jeroen de Leijer zijn zoon Boris op reis als een moderne ‘rite de passage’. Jeroen is degene die aanvankelijk een getekend en geschreven verslag van hun ervaringen maakt, maar wanneer Boris zich daarin mengt en zijn kant van het verhaal gaat vertellen, ontstaat er een interessante dialoog.
Hoe hun bijzondere werkwijze verliep vertellen ze in deze lezing, daarna kan het publiek meedoen aan een workshop storyboard maken.

More

installation + lecture
30 Jun '23
21:00
@PENSTAART(JE) — DUGAE KONGKANG & Chet Bugter
Chet Bugter, DUGAE KONGKANG
Double Weekend
Jun/Jul
Extrapool Weekend Juni — @PENSTRAAT(JE)
Dugae Kongkang, Jeroen en Boris de Leijer, Chet Bugter, Marc Alberto en Florian Herzog, Jakob Akemann
presentation + concert
2 Jul '23
14:00
@PENSTAART(JE) — Marc Alberto en Florian Herzog + Jakob Akemann
Jakob Akemann, Marc Alberto en Florian Herzog