concert: Onderstuur – Lisel + Adriaan de Roover + Dudal
12 Apr '24
concert
Locatie
Extrapool
Zaal open:
19:30
Start:
20:00
Entree:
10,-

Tickets via deze link

 

Lisel
Eliza Bagg a.k.a. Lisel is misschien wel het best bewaarde geheim uit Los Angeles. Dat moet wel, als je haar cv bekijkt: ze voerde werk van Meredith Monk en John Zorn uit, werd door media als The NY Times, The New Yorker en The Guardian geprezen om haar buitenaards aandoende vocalen én door NPR als een ‘electropop alien’ omschreven. Vorig jaar verscheen haar derde album Patterns For Auto-tuned Voices and Delay, met daarop zowel middeleeuwse als minimalistische invloeden. Kortom: een stemkunstenaar voor de toekomst die de grenzen van pop, (neo)klassiek en vocale performance verlegt.

Adriaan de Roover
Het pas verschenen album van Brusselaar Adriaan de Roover heet Other Rooms en is een breuk met zijn eerdere, meer ritmische werk. De Roover presenteert in Extrapool een divers bouquet van melodieuze ambient-nummers die sfeerverhogend werken.

 

Dudal
De Gentse geluidskunstenaar Pieter Dudal is ook Adriaan De Roover’s ‘labelbaas’, want op zijn label Dauw verschenen naast Other Rooms ook platen van artiesten als Dylan Henner en Lieven Martens. Dit jaar brengt hij ook nieuw eigen werk uit. Voor zijn concert in Extrapool zal hij onder meer tapeloops gebruiken.

More

Workshop
28 Apr 2024
14:00
Art Worldbuilding
Will Guillermo Achúcarro
concert
18 May '24
21:00
Onderstuur – RuinsZu
RuinsZu
concert
09 May '24
21:00
Onderstuur – Mary Ocher + Radio Hito
Mary Ocher, Radio Hito
concert
12 Apr '24
20:00
Onderstuur – Lisel + Adriaan de Roover + Dudal
Lisel, Adriaan de Roover, Dudal