tentoonstelling: It broke, but it’s okay, we still have the pieces — exhibition
30 Apr '23
tentoonstelling
Locatie
extrapool
Zaal open:
14:00
Start:
14:00 - 18:00
Entree:
gratis

Tentoonstelling met vloer tekeningen door Drawing Robots van Jian Haake en installaties van Cruda Collective en Narges Mohammadi.

 

Cruda Collective
Cruda Collective is gevormd door interdisciplinaire kunstenaars en filmmakers, Laila Saber Rodriguez (Egypte-Mexico) en Andrea Galano Toro (Chili-Spanje). Tijden It broke, but it’s okay we still have the pieces zullen zij de workshop We Are All Jinxed With Failure: A Path of Curse-Breaking geven. Tijdens deze workshop zullen Cruda en de deelnemers manieren van verhalen vertellen exploreren die vaak minder serieus worden genomen binnen een dominante westerse manier van denken. Sluit aan voor een middag van spreuken schrijven en vloeken breken in Extrapool op 29 april, voertaal is Engels.

 

Jian Haake
Jian Haake (zij/haar) is een interdisciplinaire maker uit Duitsland, momenteel gevestigd in Rotterdam. Haar benadering tot maken richt zich op het faciliteren van experimenten, gelukkige ongelukken en onverwachte constructies. In It broke, but it’s okay we still have the pieces, presenteert ze – in samenwerking met deelnemende kunstenaars- een nieuw werk: Drawing Robot. Het is een tekentool gebouwd met behulp van een robotstofzuiger, de pen bevestigd aan de robot volgt zijn bewegingen op de grond. Graag neemt ze het publiek mee in het proces van fouten maken en gezamenlijk creëren.

 

Narges Mohammadi
Het werk van kunstenaar Narges Mohammadi ontstaat vanuit een tussenruimte, een staat van in-betweenness die is verwoven met verschillende culturele geschiedenissen.

 

Haar praktijk richt zich op het creëren van meeslepende installaties en sculpturen die verloren herinneringen belichamen. Voor It broke, but it’s okay we still have the pieces zal ze het publiek betrekken bij de creatie van Face of a vase, een installatie die samen met de invloed van het publiek zal ontstaan en zich over twee weekenden zal strekken. Kom langs op 29 april en 27 mei om deel uit te maken van de creatie van dit nieuwe werk.

More

Double Weekend
Apr/May
Extrapool Weekend April — It broke, but it’s okay, we still have the pieces
Jian Haake, Ruisvogel, Cruda Collective, Narges Mohammadi
concert
26 Mei '23
21:00
Onderstuur x Doornroosje: Krista Papista
Krista Papista