concert : De Witte Kunst
26 Maa'22
concert
Locatie
Extrapool
Zaal open:
20.30
Start:
21.00
Entree:
5 (excl. service kosten)

Bestel je ticket hier.

 

De Witte Kunst is een Nederlandse muziekgroep, bestaande uit multi-instrumentalist Lyckle de Jong en schrijver/zanger Koen van Bommel. Hun liedjes gaan over dromen van een betere wereld, de angst om aangeraakt te worden en hoe je nou eigenlijk een plekje voor jezelf kunt creëren in deze chaotische wereld. Het resultaat is een manifest dat eerder vragen oproept dan ze beantwoordt, en het is goed mogelijk dat de luisteraar in een staat van verwarring terechtkomt. Waarvan akte!
Zanger Koen van Bommel was al eerder bij Extrapool te vinden als ambient-dj ‘De Tuinen’. Nu ,in de samenwerking met Lyckle De Jong smelten teksten vol ongemak samen met een frivool retro arrangement dat doet denken aan Nederpop uit de jaren ’80.

 

De Witte Kunst treedt vanavond op binnen de context van een tentoonstelling in de zaal van Extrapool. Op de muren en in de ruimte zie je tekeningen van Martha Burger (Ko Zine) en typografische ontwerpen van onder meer Dong Bin Han (Void-Fill). Lin Gerritse (CC:Gaiaganee) reageert middels een sound-art installatie op onze ecologische realiteit.

 

Bekijk hier het complete programma van de Extrapool Weekenden in maart en april.

 

 

More

book
2 Apr '22
15:00
Ko Zine Martha Burger
Martha Burger
paper-workshop
26 Maa'22
13.00
Void-Fill: workshop Papier Maché
Francesca Luchitta, Elena Braida
performance
1 Apr'22
21.00
CC:Gaiaganee: extra perfomance
Lin Gerritse, dzzz99 en Theetat Thunkijjanukij