Nieuw! Extrapool Weekend
30 DEC 2019
door Extrapool
Nieuwe programmering

Nieuw! Het Extrapool Weekend

Extrapool programmeert: Het Laatste Weekend van de Maand

In het komende jaar presenteert Extrapool een vernieuwd programmeringsconcept: het Extrapool Weekend. 


Vanaf januari 2020 programmeert Extrapool in een andere frequentie en een nieuwe vorm, waarin series van verschillende programmeurs bij elkaar worden gebracht. Ieder Extrapool Weekend presenteren kunstenaars hun visie op een Extrapool serie. De programma’s kunnen qua inhoud en thematiek behoorlijk verschillen, maar vinden in het werkproces hun gemene deler. De benadering is onderzoekend, nieuwsgierig en met een grote belangstelling voor het maakproces. 

Laat je vanaf nu ieder laatste weekend van de maand verrassen door prikkelende performances, experimentele muziek, hoogwaardig drukwerk en interessante publicaties, lezingen, film en beeldende kunst van internationale makers.

Het Extrapool Weekend kent een uniek programma met een mix van sound, art en print – in een steeds wisselende samenstelling. In het Extrapool Weekend stuit je op genre-verruimende kruisbestuivingen en experimenteel autonoom werk van een breed scala aan makers. In het eerste Extrapool Weekend gaat Extrapool in A Town Called Lonesome dieper in het op oeuvre van geluidskunstenaar Bram Cox en presenteert de Russische Masha Somik het resultaat van haar residency bij Knust. 

Extrapool Spaarkaart

Met het Laatste Weekend van de Maand introduceert Extrapool een nieuwe publieksactie: de Extrapool Spaarkaart. Bezoek je het Extrapool Weekend? Dan ontvang je een stempel. Als je spaarkaart vol is, krijg je een bijzondere Extrapoolprint cadeau. 


Noteer het in je agenda. Zeg je afspraken af. Het eerste Extrapool Weekend vindt plaats in  op 24, 25 en 26 januari. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!