Concert: MIST
14 Apr '19
Concert
Locatie
Tweede Walstraat 5, Nijmegen
Zaal open:
14:30
Start:
15:00
Entree:
5,00 €

MIST is een nieuwe luisterbeleving in Extrapool op zondagmiddag met ambient en experimentele elektronica. Verwacht muziek die nu eens geen verticale maar een horizontale luisterhouding van je vraagt. We gaan de club uit en scherpen onze oren. Met dj-sets en live muziek van een aantal zeer gewaardeerde gasten.

Suzanne Kraft (Melody as Truth, Running Back)

De dromerige, organische laid-back draaistijl van Suzanne Kraft komt perfect tot zijn recht in een intieme setting buiten de club. In Extrapool krijgt hij volledig de ruimte om die andere, verborgen kant van zijn platencollectie te laten horen. Een indruk van zijn intrigerende smaak zal je opvallen in zijn radiosessie’s met Jonny Nash op onder meer Red Light Radio.

Ben Bertrand LIVE (Les Albums Claus)

De uit Brussel afkomstige Ben Bertrand weet met zijn basklarinet een minimalistisch buitenaardse sfeer te creëren. Hij doet dit door het natuurlijke geluid van zijn instrument te transformeren tot een langzaam veranderend en hypnotiserende pulse. Door gebruik te maken van uitgerekte loops en effecten weet hij in z’n eentje gelaagde, symfonische composities op te bouwen.

Luke Cohlen (Cultfarm)

Luke Cohlen is verzamelaar en voorvechter van ondergewaardeerde maar vooral verrassend originele muziek. Met zijn radioshow ‘De Wachtkamer’ op het Utrechtse Stranded FM neemt hij luisteraars mee in zijn mysterieuze wereld. Als DJ en organisator van Cultfarm laat hij de uithoeken van zijn muzikale universum vol oddballs en dollar bin digs horen.

Guus & Kaj

De muzikale inleiding op deze sessie komt van Guus & Kaj. Deze Nijmeegse dj’s sloegen de handen ineen met Extrapool om tot dit nieuwe concept van MIST te komen. Beiden zijn geen onbekenden in de Nijmeegse clubscene. Naast ervaren dj’s van house en disco zijn het liefhebbers van dromerige, experimentele en curieuze (elektronische) muziek.

 

Timetable:

15.00 – 16.00 – Guus & Kaj

16.00 – 17.00 – Ben Bertrand LIVE

17.00 – 19.00 – Luke Cohlen

19.00 – 21.00 – Suzanne Kraft

More

Concert, Exhibition, Performance
17 Nov '18
21:00
Cellulose Congres
music with plants