Exhibition: Destillaat #22 Raam Expo
6 nov '20
Exhibition
Locatie
Tweede walstraat 5 6511 LN Nijmegen
Zaal open:
-
Start:
17.00
Entree:
gratis
Destillaat #22

 

Extrapool bezoekt ieder jaar de eindexamenexposities van de Nederlandse kunstacademies. Wat houdt deze jonge kunstenaars bezig? Hoe geven ze vorm aan hun werk aan het eind van hun academietijd? Academies presenteerden zich dit jaar later of alleen online. Des te meer reden om hier tijdens Destillaat een fysieke vorm aan te geven.

 

De kracht van Destillaat is de werkperiode die vooraf aan de expositie plaatsvindt. En precies deze vorm is wegens de huidige omstandigheden helaas niet haalbaar. Daarom hebben we besloten Destillaat te verplaatsen naar 12, 13 en 14 februari.
We willen desondanks toch graag de kunstenaars aan jullie voorstellen. Dit zal gebeuren in de vorm van een sneak-peek door de ramen van Extrapool tijdens het Young Art Weekend (YAW). Kom langs op 7 en 8 november en bekijk en beluister de audio en video werken van de selectie van dit jaar.

 

Liever online bezoeken?
Klik dan hier.

 

Angelique Farge (Amsterdam) https://angelaf.org/
Gökay Atabek (Den Haag) www.volksamt.org
Judith Reijnders (Maastricht) http://www.judithreijnders.com/
WONNE (Arnhem)
Dave Fransz (Enschede) https://www.davefransz.com
Goretti Pombo (Rotterdam) https://gorettipombo.com/
Jesse van Epenhuijsen (Breda) https://www.instagram.com/jessev.e/

 

Destillaat is onderdeel van Young Art Weekend, een weekend vol jonge kunst in Nijmegen, in samenwerking met Expoplu, Galerie Bart, Ruis, Singular Art en Derde Wal: www.youngartweekend.nl