Helaas zijn deze optredens gecanceled, wegens logistieke complicaties.

Deze mooie concertavond gaat nog wel plaatsvinden, maar op een andere datum later dit jaar. Meer informatie daarover volgt spoedig.

 

Tsembposter_a2la (FI)

Tsembla is het muzikale alter ego van de Zweeds-Finse multi-instrumentalist Marja Johansson. Door geluiden van gemanipuleerde samples te combineren met een breed scala aan instrumenten, elektronica en objecten, creëert Johansson eigenaardige instrumentele popminiatuurtjes. Haar composities zijn rijk aan detail en bevinden zich tussen werkelijkheid en het imaginaire. Pitchfork vergelijkt de muziek van Tsembla met de speelse, ingenieuze wijze van elektronisch pionier Raymond Scott.

https://soundcloud.com/tsembla

https://www.youtube.com/watch?v=z4gFjvCMIbM

 

Head of Wantastiquet (USA/DE)

De Amerikaanse gitarist en banjospeler Paul LaBrecque speelde eerder in het experimentele rockcollectief Sunburned Hand of the Man. Met zijn soloproject Head of Wantastiquet maakt hij grotendeels instrumentale freefolk met gitaar, gestreken banjo en field recordings. Zijn geluid is een moderne benadering van de minimalistische experimenten van John Cale’s Sun Blindness tapes, gemixt met inspiratiebronnen uit andere disciplines, zoals de finaliteit van Altamont en Kenneth Anger en de dromerige taferelen van schilders als Andrew Wyeth en Caspar David Friedrich.

https://headofwantastiquet.bandcamp.com

https://www.youtube.com/watch?v=P6_XWK5YR-Q

zaal open: 20:30 uur

aanvang: 21:00 uur

entree: 5 euro

  Tsembla + Head of Wantastiquet

More