finn-eventSonoscopia (POR) + Takashi Hattori (JP) + Finn Öhlund (SE) + Joel & Agnes (SE) + Topomonti (NL) + Haylayf (NL) + The Penguin (NL) + Frits en Fruitig (NL) + Dr. Julia (SE)

deur open: 19:00 – 1:00
aanvang acts: 21.00

entree: 5 euro (inclusief hapjes!)

Finn Öhlund

Extrapool neemt op deze dag op feestelijke wijze afscheid van collega Finn Öhlund, die na 3 jaar trouwe dienst zal terugkeren naar zijn vaderland Zweden. Speciaal voor de gelegenheid zal Finn zorgen voor een expositie van eigen werk, exotische versnaperingen en een feestelijke aankleding van de zaal, op de onnavolgbare Öhlund-manier. Een virtuele extensie van de expositie is te zien op Finns website; http://finnohlund.com/extrapooltentoonstellingnovember2016.html

Takashi Hattori

Na een vlekkeloze toelating bij de muziekopleiding van The Film School of Tokyo was het een tijd verdacht stil rond muzikaal wonderkind Takashi Hattori, tot in 2013 haast onopgemerkt zijn debuutwerk “UNBORN” het daglicht zag. De bal kwam echter aan het rollen na het schrijven van zes nummers voor de Frans/Japanse film “TECHNOLOGY” (2016) en een intense reis door India – twee elementen waarop Hattori uiteindelijk zijn album “MOON” baseerde. Zijn metamuziek is een hoekige bloemlezing uit jazz, ambient, noise, moderne compositie, gagaku (traditionele Japanse hofmuziek) en kent wat betreft overweldigende reikwijdte van zijn geluid geen gelijke.
http://www.hattoritakashi.com/

Sonoscopia

Sonoscopia, afkomstig uit Porto, is een platform voor experimentele, geïmproviseerde en electro-akoestische muziek en opstelling van vanavond bestaat voor de gelegenheid uit José Alberto Gomes, Gustavo Costa, Henrique Fernandes en Ricardo Jacinto. Hun meest recente project ‘Phonopticon’ is een geluidsmodel gebaseerd op het panopticum principe in de architectuur en de opzet wordt gebruikt om de mogelijkheden van nieuwe muziekinstrumenten, technieken en ruimtegebruik te verkennen.
http://www.sonoscopia.pt/en/works/phonopticon

Joel & Agnes

Het tweetal Joel Öhlund en Agnes Nykäsenoja zal aan het begin van de avond de zaal opwarmen met authentieke Zweedse volksliedjes.

Topomonti

Lents nummer één italo disco DJ trekt zijn twee linker dansschoenen aan.

Haylayf

Turkse disco-pop-funk DJ van Anadolu Ekspres, gevestigd in Rotterdam.
https://www.facebook.com/anadoluekspresforever/

The Penguin

Zal poffertjes maken (met slagroom, drop saus etc…).

Dr. Julia

Met haar sap machine.

 

More