16835755_10155035809087453_7599750061176732023_o

 

Extrapool biedt vanavond een podium aan drie acts die ieder een eigenzinnig pad bewandelen in de experimentele elektronica; van noise en improvisatie tot industriële dance.

Sothiac
Dit duo bestaat uit Pat Monchy en Lucky Liguori, die beiden al ruim 20 jaar meedraaien in de Italiaanse underground en een waslijst aan samenwerkingen op hun naam hebben staan, onder andere met de legendarische krautrockers van Faust. Muzikaal zwerft Sothiac tussen drone en psychedelische doom, maar door de combinatie van Moonchy’s verschillende stemtechnieken en haar extreme vocale bereik beschikt de band over een ongeëvenaard geluid, dat zich vertolkt op het podium naar een even unieke live show.

http://sothiac.bandcamp.com/album/sothis-2

Del_F64.0
Zara Paz en Zustand D, oftewel Del_F64.0, steken hun antiracistische, -seksistische en -genitalitische propaganda niet onder stoelen of banken. Nee, gewapend met synths, noise boxes, klarinet en trompet drukt het uit Berlijn afkomstige tweetal hun activisme direct in je gezicht, samen met hun noisy speedcore en industrial. Naast een beetje furie dus ook gewoon stevig stampen geblazen.

http://onegendercoponebullet.bandcamp.com/

Venderstrooik
De nul-tien bezorgt ons vanavond hekkensluiter Venderstrooik, een knallend drietal dat techno, gabber, noise en schlager samensmelt tot een extreem dansbare combi. Experimenterend, maar niet te serieus tasten de Strooikers het elektronische spectrum af naar krankzinnige combinaties en pakkende party vibes. Dit belooft wat!

https://soundcloud.com/venderstrooik

Entree: €5

More