rummelsnuffVanavond is het groot feest in Extrapool en De Onderbroek! Want Kapitein Rummelsnuff en zijn maat Chistian Asbach maken hun opwachting in Extrapool! En zo’n hoog bezoek laten wij natuurlijk niet ongemoeid. In het voorprogramma het Ierse Clockwork Orchestra en we gaan nog niet naar huis, want daarna gaan we hossend naar de Onderbroek!

In Extrapool:

Rummelsnuff is het muzikale voortbrengsel uit geest van ex bodybuilder en ex uitsmijter van de Berlijnse club Berghain, Roger Baptist. Als Kapitein Rummelsnuff maakt hij liedjes over zware arbeid en eerlijke lichaamsbeweging, over de ware vriendschap en de ruwe zee, over worst uit Thüringen en over autorijden met een flesje Schnapps naast de versnellingspook. De kapitein neemt je mee zoals geen ander je meeneemt.

rummelsnuff.de

De muziek van Clockwork Orchestra wordt omscheven als “ergens zwevend tussen Ariel Pink’s narige energie en de gestileerde eccenticiteit van Django Django en als “een minder irritante Dan Deacon” of “zo gek als een doos vol kikkers” Als je luisterd naar de muziek van Paul Maghan kan je verwachten om meegezogen te worden in een bizarre wereld van orgel melodieen, Dr Seuss lyrycismes en chaotische gitaar-melodieen die samenkomen in bezwerende composities die de vorm kunnen aannemen van epishe synth punk of een wals.

http://clockworkorchestra.com/

 

In de Onderbroek:

Eine ganz tolle party! Met Veganistische Braadworst en spetterende visuals!

Topomonti +

OKC DJteam – DJ set/performance

Het Eindhovense Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief zag het levenslicht in 2005 en houdt zich bezig met talloze activiteiten. De stichting bestaat uit in totaal 7creatieve geesten die altijd op zoek zijn naar een leuke, laagdrempelige manier om zich te manifesteren. Een goed gevoel voor humor en een liefde voor alles wat‘camp’ is, in de positieve zin van het woord, zijn belangrijke factoren. De dames van het OKC vormen sinds 2006 het OKC DJteam en zij draaiden hun favoriete hits uit de jaren ‘90 voordat het cool was. Inmiddels weet je nooit wat je kan verwachten met het OKC DJteam, behalve krankzinnige kostuums en een dito set.

 

Entree: 5 euro
Afterparty in de Onderbroek vanaf 23:30 uur. Vrijwillige bijdrage.

More