Extrapool

Popronde 2017 – Extrapool

donderdag 14 september 2017

deur open: 20:00

aanvang: 20:45

entree: gratis

Net als de laatste jaren doet Extrapool weer mee met de Popronde. De bonte avond voor popmuziek is gestart in Nijmegen en hier nog altijd de grootste van het land. De selectie in Extrapool beslaat de randen van de nieuwe generatie pop in Nederland.  

KIEFF – 20:45 – Lo-fi garage rock van het soort lekker doorspelen. Ook wel opgesomd als: O-town, 071, weed, star wars, pink floyd (especially Syd Barrett), Klok bier, more weed, more pink floyd, Electro Harmonix, Squier guitars, no money, Blonde krullen, lekker slapen.

https://www.facebook.com/kieffrichards 

Panenkov – 21:45 – Gewapend met een arsenaal aan pocket synthesizers en effecten improviseert Marlon Pen als Panenkov iedere show die hij doet, geïnspireerd door de akoestiek van de ruimte en de energie van het publiek. Dit resulteert in een set van geconcentreerde ambient elektronica. Terwijl hij ook in Duitsland en Canada voet aan de grond zette met improshows stond hij dichter bij huis op Landjuweel en Amsterdam Dance Event.

https://www.mixcloud.com/marlonpenn/ 

CIEL – 22:45 – CIEL is het soloproject van Michelle Hindriks (Sväva). Als einzelgänger opgesloten in haar repetitiekelder maakte zij shoegazey trips waarin chorus gitaarlijnen, donkere tribal beats en dromerige vocalen de overhand hebben. Denk Fever Ray, Deerhunter en Blonde Redhead. Haar debuut EP zal later in 2017 verschijnen op Geertruida en Tree Machine Records.

https://www.facebook.com/cielmusic 

More