MBBPOD3 flyer@Een avond lang puberale zelfkwelling: wie zegt dat dat niet goed voor je is? In My Bottomless Black Pit Of Despair presenteert Extrapool een avond met artiesten bij wie het is toegestaan om jezelf therapeutisch klote te voelen. Verschillende duistere en harde genres passeren de revue, in performances en beeldend werk.

 

Die Hexen

Die Hexen is het alter ego van de Noord-Ierse componist, muziekproducer, electronische muzikant en performance kunstenaar D. Lucille Campbell. Ze noemt zichzelf een architect, een vervaardiger van werelden, een zinnelijk mens dat het vleselijke aanbidt, de melodie en een silhouette tegen de verduisterende lucht.
http://www.die-hexen.com/

 

Turia

Begin 2015 werd Turia in het leven geroepen. Dit drietal stelt zich tot doel aangrijpende black metal te maken, ontdaan van al het overbodige. Onlangs verscheen het debuut “Dor” op hun
eigen label Haeresis Noviomagi. De band tradt nog niet vaak live op maar met leden van Lubbert Das in de gelederen weet de kenner genoeg.
https://montturia.bandcamp.com/releases

 

BºTONG

B°TONG is het project van de experimentele elektronische muzikant Chris Sigdell (NID). Het geluid van B°TONG voelt voor een groot deel als tergend langzaam kruipen door een donkere tunnel, waarbij het zwakke licht aan de andere kant nooit
dichterbij komt. Sigdell put zijn inspiratie enerzijds uit ambient en isolationisme, anderzijds uit experimentele muziek,variërend tussen zachte microsounds en noise.
btongmusic.wix.com/btong

 

Tim Kerkhof

Tim Kerkhof laat zich inspireren door verzamelingen,
de eenheid van veelheid waarin altijd nieuwe dingen ontdekt
kunnen worden. Deze ervaring van ontdekken, waarin een
object zich openbaart binnen een verzameling door gedeelde
eigenschappen, vormt een belangrijke inspiratiebron voor hem.
Deze eigenschappen kunnen variëren van een materiaaleigen
kwaliteit tot de gemeenschappelijke verhalen die erin verborgen liggen.
http://steenarend.com/?page_id=3603

 

Nina van de Ven

Nina van de Ven resumeert haar blik op de wereld op systematische wijze tot een grafische documentatie. Hierin is het maakproces even belangrijk als het uiteindelijke beeld.
http://ninavandeven.com/

 

Peer Vink

In zijn werk toont Peer Vink op humoristische en speelse wijze de donkere kant van de maatschappij. Met tekeningen en sculpturen creëert hij fictieve werelden waarin hij de toeschouwer meeneemt en zo zijn blik op de wereld laat zien.
http://peervink.com/

 

Deprimerende plaatjes van DJ A Million Squeeks Will Do You No Harm!

 

zaal open: 20:00
aanvang: 20:30entree: 5 euro

More