muyassar-kurdi-copy

 

MUYASSAR KURDI experimental vocals/theatre (USA)

 

Muyassar Kurdi onderzoekt in haar performances de relatie tussen abstract geluid en meta-oerbewegingen. Haar performances zijn bizarre rituelen waar ze stem en beweging combineert.

https://muyassarkurdi.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/muyassar-kurdi

 

LIMITED LIABILITY SOUNDS ambient electronics (Poland)

 

LLS is een project van de Poolse ambient/electronic muzikant Adam Mankowski.
De naam “Limited Liability Sounds” is een soort protest tegen de behandeling van noise als fenomeen dat het niet verdiend een muzikaal genre te zijn. Mankowski beweerd dat noise iets natuurlijks is dat de mens altijd bij zich heeft gedragen en dat het dezelfde behandeling verdiend als stilte. De Muziek van LLS is een mix van drones, experimentele electronica, ambient en soms noise en field recordings.

https://soundcloud.com/llsnoise

https://www.facebook.com/llsnoise

http://llsnoise.bandcamp.com/

 

ALBERTO NOVELLO / JesterN (Italy)

 

Novello werkt met materialen als digitale systemen tot analoge modulaire synthesizers,  en gebruikt hersensensoren om lasers en stochastische visuals aan te sturen. Zijn werken zijn gepresenteerd bij internationale podia en festivals zoals Seoul International Computer Music, Monaco Electroacoustique, Sonic Circuits Washington, Rewire Den Haag, New York Computer Music Festival, Amsterdam Dance Event, DOM Moskow en STEIM. In Extrapool speelt hij een geimproviseerde modulaire live-set die verschllende genres uit de elektronische muziek zal overspannen. De visuals zijn van Erin McKinney.

jestern.com

jestern.bandcamp.com

soundcloud.com/jestern

vimeo.com/jestern

 

entree: 5 euro

More