Mute3Extrapool_Flyer322Geestverwanten Mute en Extrapool slaan de handen ineen. We brengen live elementen op Mute (dansen zonder kapsones), en maken Extrapool onderdeel van een dans avond. Eén evenement op twee plekken: eerst in Extrapool, vervolgens in de Onderbroek.

 

Rough Fields (UK)

De brede muzieksmaak van Bomb Shop labelbaas Rough Fields hoor je terug in zowel zijn producties als djsets. Denk aan James Holden en Steve Reich die tikkertje spelen.

 

Ambrosia(@) (UK)

De live elektronica van Ambrosia(@) slaagt er in noise en field recordings te mengen met bezielde harmonieën. Het duo was eerder al te horen op 6 Music en op Wire.

 

Adult Mags (UK)

Deze DMC finalist laat met zijn Serato setup een experimenteel staaltje vinylmanipulatie zien. Gebroken techno en desoriënterende bass-music is het resultaat.

 

Ondness (PT)

Ondness vertrekt vanuit de ruimtelijkheid van dub, zweeft langs de herinneringen van exotica om tenslotte te landen in de mechanismes van techno.

 

MMMOOONNNOOO (PT)

Dikke lagen van donkere geluiden vallen over de ritmische loops van MMMOOONNNOOO. Zowel Red Bull Music Academy als Boiler Room beamen dat de overstap van deze beeldende kunstenaar naar muziek niet onverdienstelijk was.

 

Strapatsen

Ramon is geen vleermuis, eerder een self-made rockstar uit de Hertogstraat. Vanavond speelt hij onderdelen van zijn aankomende eerste album.

 

Team Mute

McGuyver2.0 (Live&DJ) mag tevens worden aangesproken als King of Acid. Tess & Bau Douin (DJ) nemen de successierechten voor hun rekening.

 

MUTE: http://www.studentenbridge.net/temp/

 

 

Extrapool open: 20.30 uur

Start: 21.00 uur

Onderbroek start: 23.00 uur

entree hele avond: €5

na 23:00 uur: €3 +

 

More