le revelateur etcLe Révélateur (CA)
Deze Kosmische Musik uit de Montreal underground leunt sterk op het pure geluid van vroege elektronische muziek. Roger Tellier-Craig (Godspeed You! Black Emperor, Fly Pan Am) combineert exentrieke grooves en synth jams die uitnodigen tot een intense luisterervaring. De futuristisch-psychedelische visuele werelden die Sabrina Ratté hieraan toevoegt trekken je bewustzijn naar meditatieve hoogtes.

http://lerevelateur.org/

Black to Comm (DE)
Black to Comm is het jongste project van de veelzijdige Marc Richter. Met behulp van allerlei opnametechnieken maakt hij gelaagde muzikale collages. Naast producerend talent is hij eigenaar van het fameuze Dekorder label waarop hij een scala aan experimentele muziek onderbrengt dat loopt van Felix Kubin tot Andrew Pekler.

http://www.blacktocomm.org/

Summer Recreation Camp (ES)
Het live geluid van Summer Recreation Camp (Foehn / Celestial Sphere Cassettes) varieert van eenvoudige gitaar drones tot kosmische synthesizers gevoed door een ijl stemgeluid. Het nostalgische geluid van Summer Recreation Camp dompelt je onder in een lauw-warm bad van elektronische shoegaze tijdens een hete zomer in Barcelona.

http://summerrecreationcamp.bandcamp.com/

Entree: 5 euro

More