Vrijdag 27 mei is er om 19.00 in het AGA een presentatie van Paula Andrade en Louise Captein over hun residency in AGA, het Slimtarra behang wat Louise Captein in samenwerking met Knust maakte en het behang wat Serge Onnen & Jonas Ohlsson gezeefdrukt hebben bij AGA.

 

Louise Captein (NL/VS) – AiR @ AGA – laat zich inspireren door het indirecte en overdrachtelijke van literatuur en po√ęzie. Louise start met kleine collages, papier op papier, vaak met gevonden materiaal en overblijfselen van eerder werk. Tijdens haar werkperiode onderzoekt ze welke techniek haar werk breder toegankelijk kan maken. Een ding is zeker; voor de wallpaper kiest ze voor de riso van Knust, op 27 mei behangt ze een muur bij AGA.

 

Serge Onnen & Jonas Ohlsson: Aanleiding voor deze bijzondere samenwerking is de Art Fair op het Museumplein; Waar ze met een gezamenlijk ontworpen behang TART galerie beplakken. Onderwerp is String Fingers, oftwel het vogelnestje: waarbij je met een elastiekje aan je vingers patronen maakt. Door beider inbreng ontstaat een interessante combinatie tussen folk art en urban culture. Bij AGA in 1 kleur gezeefdrukt op behang van de Praxis. Ook te zien bij AGA/Knust.

 

Met live muziek / DJ

Je bent van harte welkom!

 

vrijdag 27 mei

open: 19:00 – 22:00

entree: gratis

locatie: De Roos van Dekamaweg 7, Amsterdam

More