jacknameJack Name (VS) is een raadselachtige songwriter en muzikant uit L.A. Hij werkte eerder samen met Cass McCombs en Ariel Pink en bracht albums uit op het aan Drag City gelieerde label ‘GOD? Records’. Zijn muziek is te omschrijven als ‘intrinsiek rare pop met een verkwikkende vreemdheid’, die doet denken aan geestverwant Connan Mockasin. Onder de oppervlakte van zijn teksten schuilt een wereldvreemd concept rond een bizar en meeslepend verhaal.

http://www.jackname.info/

 

Dodde
Wat doe je als de verkering uitgaat? Dan koop je een tweedehands ritmebox, pak je je Philicorda-orgeltje en je oude Moog-synth erbij en ga je lekker freaken, want ineens heb je toch tijd zat! Tenminste, dat dacht DODDE. Zijn overige uren gaan rechtstreeks naar zijn andere bands Green Hornet en Das Audio Combo. DODDE zuigt, kraakt en morst maar dendert ondertussen onweerstaanbaar dansbaar naar je onderbuik. Noem het electro-sixties, krautrock-sleaze of garage-schlagers.

 

Goodiepal = gecanceld!

Goodiepal Gæoudjiparl van den Dobbelsteen, is een controversieel Deense muzikant / componist. Zijn werk gaat vaak gepaard met lezingen en optredens over de toekomst van computermuziek en zijn eigen compositorische praktijken. Van 2004 tot 2008 was hij hoofd van de elektronische muziek afdeling en docent aan DIEM (Deens instituut voor elektro-akoestische muziek) aan de Royal Academy of Music in Aarhus, Denemarken.Voor de avond in Extrapool zal hij een speciaal sitxtees synth concert geven.

entree: 5 euro

More