Deze avond staat voornamelijk in het teken van het keyboard. Met een installatie en optredens. Maximale en minimale klanken, van abstract tot dansbaar.

A s u n a   A r a s h i  ( J P )

Voor ‘100 keyboards’ zal Asuna een installatie maken met elektronische (speelgoed)keyboards. Met de onderling verbonden instrumenten en vocale samples creëert hij een geïmproviseerde geluidsomgeving. Asuna neemt op zijn tournee een groot deel van de keyboards mee en we vragen aan het publiek om zelf een of meer kleine keyboards mee te nemen naar deze avond, zodat het aantal te bespelen instrumenten zo groot mogelijk wordt!

https://sites.google.com/site/aotoao3inch/

B e n j a m i n   F r a n k l i n ( B E )

Benjamin Franklin  brouwt aanstekelijke deuntjes met invloeden uit de hedendaagse klassieke en elektronische muziek, gewapend met enkele oude casiosynths en minieme electronica. Benjamin bracht meerdere werken uit op het Belgische KRAAK label.

http://fr.rateyourmusic.com/release/album/benjamin_franklin/takes_time

T a v   E x o t i c  ( B E )

is het elektronische trance dance duo van Michael Crabbé (aka Weird Dust) en Ernesto González (aka Bear Bones, Lay Low). Het duo speelt een meedogenloze mix van geïndustrialiseerde house, synths en drum machines. Het resultaat geeft , zoals ze zelf zeggen, een algehele hippie punk vibe.

https://bearboneslaylow.wordpress.com/2013/06/10/tav-exotic/

De muzikale plaatjes zullen deze avond worden verzorgd door niemand minder dan Meeuw.

http://www.meeuwmuzak.net/

| e n t r e e :   5   e u r o |

Asuna Arashi

More