deur open: 20.00 uur
aanvang: 20.30 uur
entree: €5

 

Sinds 2003 is het Antilounge label, geheel in de Haagse traditie, een platform voor progressieve en experimentele elektronische artiesten, veelal afkomstig uit het westen van het land. Vanavond speelt bij Extrapool een greep uit het talent dat te horen is op de recentelijk verschenen 18e Antilounge compilatie. https://antilounge.bandcamp.com


STRICT NURSE

Geboren en getogen in de Deep South van de Verenigde Staten, maakt Leilani Trowell warme eclectische soundscapes met behulp van cassettebandjes, effectpedalen, een synthesizer en flarden morbide tekst.

Alina Valentina
Met haar synthesizers maakt Alina Valentina elektronische liedjes waar ze vervolgens in het Nederlands overheen zingt, vaak doorspekt met een aanstekelijke ironisch nuchterheid.

Zoe Reddy
Met een achtergrond in de klassieke songwriting combineert Zoe Reddy traditionele vormen met hedendaagse elektronica. Het resultaat: dansbare soundscapes met een krachtig narratief.

Medium Rar
De stampende ritmiek van Medium Rar is het gevolg van opgroeien met de Spice Girls, luchtig geslagen door de Haagse zeewind. Muziek op een temperatuur van 50-60 graden; stevig en met een warme, rode binnenkant.

DJ D. Direktor
Deidre Direktor groeide op in Zuid-Florida, met een escapistische soundtrack van synth pop, classic rock, electro en Miami bass.  Die geluiden zijn terug te horen in haar eigen muziekproducties en DJ-sets. Ze is een bewonderaar van de West Coast Holland Noir sound en de Nederlandse electro, en ook daarom nu woonachtig in Den Haag.

 

More