time based media: Dubbelweekend: Hemellichaam Bioscoop
30 Sep' 22
time based media
Locatie
extrapool
Zaal open:
20:30
Start:
21:00
Entree:
5,00

tickets

 

‘Hemellichamen’ is een performance-focussed programma waar de curator en de kunstenaars onderdeel zijn van de LHBTQIA+ community. Hemellichamen verwijst naar een plek waar wij als queer personen dé ster kunnen zijn. Een ster aan de hemel, een filmster, de onbereikbare schone.
In vergelijking met een wereld die vaak niet onze potentie erkend. Wij zullen schijnen op manieren die de maatschappij ons niet altijd toelaat. Binnen dit programma zijn de stemmen van queer personen de norm. Wij die onze eigen verhalen vertellen en ons geluk delen met gebruik van multidisciplinaire kunstvormen waarbij lichamelijkheid een belangrijke rol speelt. Er zijn geen regels, geen wil tot het voldoen aan de cisgender hetero-normatieve kijk op de wereld. Wij zijn queer, fluïde, kwetsbaar, krachtig en veelzijdig.

 

Op zaterdag 24 september opent ons programma met verschillende performances van de drie kunstenaars. Verwacht een viering van authenticiteit, kwetsbaarheid, absurdisme en liefde.

 

Op vrijdag 30 september is er een bioscoop vertoning van Yinzk’s afstudeerproject. ‘A poetic video-essay pleasing for redefining Love as an immersive, inclusive, energetic practice of embodiment.’
Kunstenaars: Sarjon AzouzYinzk  – Farah Nieuwburg
Curator: Jesse van den Berg

 

 

 

More

Double Weekend
Sep/Oct
Morgana, Hemellichaam, Straatspreekwagen & Extratool
Hans Hanna