concert, performance: Cultuur op de Campus: Stage Safari
24 Aug '23
concert, performance
Locatie
Extrapool
Zaal open:
20:00
Start:
20:00
Entree:
5,00

Bestel je tickets hier.

Cultuur op de Campus organiseert op donderdag 24 augustus de Stage Safari. Tussen 20:00 en 22:00 loop je van podium naar podium. Onder andere bij Extrapool krijg je een mooie voorstellingen te zien.
Een dansvoorstelling van de Arnhemse Meisjes in de Lindenberg, een film over wetenschap bij InScience en een singer-songwriter of geluidskunst optreden van Lin Gerritste bij Extrapool.
Tickets voor de Stage Safari kosten €5 en zijn te kopen via https://ticketl.ink/l5kUV. Het programma vindt plaats op meerdere locaties. Deze ticket geeft alleen aan bezoekers met intro-bandje toegang tot het eindfeest in Merleyn. via je mailadres wordt je op de hoogte gebracht van de startlocatie. Hiervoor neemt Cultuur op de Campus voor aanvang contact met je op.

 

(Ook toegankelijk voor niet-studenten)

 

Lin Gerritse
Lin Gerritse werkt met verschillende media in zijn performances, sculpturen en tekeningen. Zijn werk kwam onder meer tot leven bij de Verbeke foundation en diverse musea en galeries. Gerritse maakt vanuit een experimenteel proces dat zichtbaar blijft in zijn pragmatische installaties. Hun visuele aspecten lijken ondergeschikt aan hun functie die vaak neerkomt op de productie van geluid. De verzamelde objecten – waaronder “trash” – komen samen tot speelse nieuwe narratieven. Tijdens de culturele kroegentocht krijg je een indruk van dit alles met een performance waarin Gerritse onder meer gitaar speelt met een roeimachine.
https://www.instagram.com/lin.gerritse/

 

OMAM DAWN & SAMAD
OMAM DAWN is een singer-songwriter uit South Coast UK. Ze treedt sinds drie jaar op in Londen en brengt hartverwarmende liedjes over vogels, zeedieren, vissers en paarse luchten. Haar klanken komen voort uit de Britse psych-folkmuzikanten van de jaren 1970, terwijl haar teksten een unieke fantasiewereld oproepen, geïnspireerd door hoop, verandering en mysterie.
In zijn muziek geeft Samad, uitdrukking aan zijn Pakistaanse afkomst met een zacht folk-hart en een jaren 60 geluidspalet. Een moderne mysticus die liedjes schrijft om zijn reis van introspectie met je te delen en aanmoedigt tot een revolutie van liefde. Zijn liedjes zitten vol symboliek, bevragen de duisternis en transformeren deze in zalige frequenties.
https://www.instagram.com/omamdawn/

More