zondag 15 april 2018

deur open: 14:00 uur

presentatie: 15:00 uur

concert: 15:30 uur

entree: 5 euro

 

Deze zondagmiddag kun je komen kijken naar het nieuw gemaakte Work Holiday boek met het werk van Hwang Eunyoung (KR) en luisteren naar het veelgelaagde en fascinerende muziek-universum van ASUNA (JP)!

 

Work Holiday is de naam van een reeks bijzondere book residency projecten. Bij een Work Holiday kan een kunstenaar hier op eigen verzoek een boek komen maken in residency van 7 dagen. Het biedt de kunstenaar de gelegenheid om een publicatie uit te brengen in de bijzondere stencildruktechniek onder begeleiding van Knust/Extrapool. Gedurende het verblijf zal er veel zorg en aandacht besteed worden om het uitvoeren van het ingediende voorstel/concept van het boek te optimaliseren.

Deze Work Holiday heeft Hwang Eunyoung van 8 t/m 15 april in residency gewerkt aan haar nieuwe boek; ‘We can’t Surf’.

Hwang Eunyoung is een Koreaanse kunstenaar, woonachtig in Seoul. Ze maakt boeken en brengt deze zelf uit onder haar eigen independent publishing house. Ze heeft haar eerste boek ‘A dog who barked twice’ in Korea uitgegeven. Haar tweede boek ‘There is an egg on the table’ en derde boek ‘We Can’t Surf’ zijn klaar om gepubliceerd te worden. Ze heeft dit laatste boek gemaakt terwijl ze drie jaar in Parijs woonde.

In haar werk onderzoekt ze verschillende onderwerpen zoals taal, architectuur en literatuur. Maar haar meest belangrijke inspiratiebron is muziek.

http://eunyoungh.com/

ASUNA (Kanazawa, Japan) ‘100 TOYS’
De Japanse geluidskunstenaar Asuna Arashi gebruikt een verscheidenheid aan klein plastic speelgoed om een veelgelaagd en fascinerend universum van drones, loops, sonische shifts en kleine popimplicaties te creëren. 100 TOYS ziet eruit als een vreemd pretpark gezien vanuit een reuzenrad. ASUNA is bekend om onder andere zijn live installaties zoals ‘100 organs’ waarin hij met 100 elektronische casiotone speelgoed keyboardsorgels optreedt. Op zijn label, Aotoao, brengt hij eigen werk uit en werkt hij samen met anderen; zo werkten Danielle Lemaire en Jan Van Den Dobbelsteen eerder met hem samen. Asuna bracht CD’s en vinyl uit op labels als Sweet Dreams Press, White Paddy Mountain, Power Shovel Audio en Meeuw Muzak.

https://sites.google.com/site/aaaaasunaaaaa/

https://burnyourhometown.wordpress.com/tag/aotoao-label/

More