posterA23D Super TerrainGedurende een werkperiode en residency van een week, maakt een ontwerp-collectief kennis met Knust’s Riso A2 machine. De ontwerpers worden uitgenodigd om zich in de Riso techniek te verdiepen en hun ideeën en onderzoek te vertalen naar een ruimtelijke installatie in Extrapool. Deze zal op verrassende wijze gepresenteerd worden met als onderdeel verschillende A2 art prints in beperkte oplage.

Eerder waren er al A2 < 3D edities met Nous Vous (UK), en Letterproeftuin (NL). Dit keer zal Super Terrain in residency van 29 oktober t/m 4 november werken aan de nieuwste A2 < 3D installatie. Wees welkom op de presentatie zondagmiddag 4 november!

Super Terrain

Super Terrain is een frans ontwerperscollectief bestaande uit Quentin Bodin, Luc de Fouquet en Lucas Meyer, gevestigd in Nantes en Marseille. Zij werken aan posters, visuele identiteiten, boeken en website, scenografie en bewegwijzering. Via werk in opdracht, workshops en interventies in de openbare ruimte reflecteren ze op hun werkwijze maar ook op de context waarin zij ontwerpen. 

In hun praktijk verzamelen ze veel kennis over de productie van grafische objecten. Hiervoor werken ze samen met verschillende makers aan diverse projecten. Deze projecten geven Super Terrain meer ruimte voor experiment en voor het vertellen van verhalen als een uitbreiding op hun ontwerppraktijk.

entree: gratis

 

More