festival: Kunstnacht x Extrapool x GoShort: Shuffle & Shift
17 Sep'22
festival
Locatie
extrapool
Zaal open:
TBA
Start:
TBA
Entree:
tickets via www.kunstnacht.nl

Go Short en Extrapool presenteren Shuffle & Shift. De korte film wordt opengebroken door multimediaal te experimenteren. Zet een koptelefoon op en ontdek wat er gebeurt als beeld, geluid en narratief elkaar loslaten. Bezoek tijdens Kunstnacht de silent disco van de korte film, ‘kijk’ een korte film op de risodrukpers of shuffle zelf met de ervaring van film.

 

Fynn van der Ziel (1996) is illustrator en animator. In 2021 studeerde hij af van de Academie Minerva met een animatie (Bewogen Woerde) die de academieprijs voor vormgeving won. Thema’s als de aardbevingen in Groningen combineert hij met zijn eigenzinnige stijl, die in meerdere opzichten waanzinnig genoemd kan worden. Dit komt mede door het gebruik van een Riso, een stencildruk machine waarmee Fynn zijn films op papier zet. In Extrapool ‘organiseert’ Fynn een papieren buurtbarbeque.

 

Wij zijn onderdeel van de routes:
Verbeelding en beproeving

 

Route: Beproeving
In de Beproeving laten we niets tot de verbeelding. Absorbeer het spektakel voor je. Verlaat de bekende weg en ga op Kunstnacht avontuur. Jouw sluiproute. Waag op deze route een sprong waarvan je niet weet hoe diep hij zal zijn. Experiment. Kunst die vernieuwend en anders is. Wat je er gaat vinden? Acts van The Mansion x Music Meeting x PAAK.

 

Route: Verbeelding
Ga mee in de kracht van de verbeelding. Laat je fantasie de vrije loop en wordt ondergedompeld in nieuwe werelden. Durf te dromen. Durf je ook te kijken? Kom langs MuZIEum x LUX en ontdek wat werkelijkheid en wat gezichtsbedrog is.

 

Tickets en extra informatie zijn te vinden op: www.kunstnacht.nl

More

Double Weekend
Sep/Oct
Morgana, Hemellichaam, Straatspreekwagen & Extratool
Hans Hanna