installation, workshop: It broke, but it’s okay, we still have the pieces — Cruda Collective & Narges Mohammadi
29 Apr '23
installation, workshop
Locatie
extrapool
Zaal open:
13:30
Start:
14:00
Entree:
5,00

Bestel je tickets hier.

Spell writing workshop ‘We Are All Jinxed With Failure: A Path of Curse-Breaking’ door Cruda Collective + participatory installation ‘Face of a vase’ door Narges Mohammadi.

 

In It broke, but it’s okay, we still have the pieces bevragen we de normen voor succes en vieren we het falen. We willen ruimte creëren voor het creatieve proces, in plaats van een focus op afgebakende genres, objecten en technieken. De deelnemende kunstenaars zullen het publiek meenemen in een reeks van activiteiten die alternatieve benaderingen van het beoefenen van falen verkennen.

 

Cruda Collective
Cruda Collective is gevormd door interdisciplinaire kunstenaars en filmmakers, Laila Saber Rodriguez (Egypte-Mexico) en Andrea Galano Toro (Chili-Spanje). Tijden It broke, but it’s okay we still have the pieces zullen zij de workshop We Are All Jinxed With Failure: A Path of Curse-Breaking geven. Tijdens deze workshop zullen Cruda en de deelnemers manieren van verhalen vertellen exploreren die vaak minder serieus worden genomen binnen een dominante westerse manier van denken. Sluit aan voor een middag van spreuken schrijven en vloeken breken in Extrapool op 29 april, voertaal is Engels.

 

Narges Mohammadi
Het werk van kunstenaar Narges Mohammadi ontstaat vanuit een tussenruimte, een staat van in-betweenness die is verwoven met verschillende culturele geschiedenissen.

 

Haar praktijk richt zich op het creëren van meeslepende installaties en sculpturen die verloren herinneringen belichamen. Voor It broke, but it’s okay we still have the pieces zal ze het publiek betrekken bij de creatie van Face of a vase, een installatie die samen met de invloed van het publiek zal ontstaan en zich over twee weekenden zal strekken. Kom langs op 29 april en 27 mei om deel uit te maken van de creatie van dit nieuwe werk.

More

Double Weekend
Apr/May
Extrapool Weekend April — It broke, but it’s okay, we still have the pieces
Jian Haake, Ruisvogel, Cruda Collective, Narges Mohammadi
concert
26 Mei '23
21:00
Onderstuur x Doornroosje: Krista Papista
Krista Papista