Knust Press
Exhibition: Destillaat #22
6 nov '20
Exhibition
Locatie
Tweede walstraat 5 6511 LN Nijmegen
Zaal open:
-
Start:
17.00
Entree:
gratis
Destillaat #22

 

Openingstijden
vrijdagavond 6 november: 17.00 – 22.00 uur
zaterdagmiddag 7 november: 12.00 – 17.00 uur
zondagmiddag 8 november: 12.00 – 17.00 uur

 

Registreren kan vooraf en aan de deur. De tentoonstelling momenten zijn opgedeeld in timeslots. Om zeker te zijn van een plekje kun je reserveren via een onze website, deze zal binnenkort online komen.

 

Extrapool bezoekt ieder jaar de eindexamenexposities van de Nederlandse kunstacademies. Wat houdt deze jonge kunstenaars bezig? Hoe geven ze vorm aan hun werk aan het eind van hun academietijd? Academies presenteerden zich dit jaar later of alleen online. Des te meer reden om hier tijdens Destillaat een fysieke vorm aan te geven. We nodigen een selectie van veelbelovende afgestudeerden uit voor een werkperiode van maandag 26 oktober t/m donderdag 5 november in Extrapool. Dit jaar wordt de werkperiode opgeknipt in een estafette waaruit de tentoonstelling vervolgens groeit. Dit vertaalt zich naar een expositie in de toonzaal, kantoor en trappenhuis van Extrapool. Met oud én nieuw werk, in één wervelend weekend.

 

Deelnemende kunstenaars:
TBA – in verband met de crisis ziet het afstuderen er heel anders uit dit jaar. De selectie volgt snel. Natuurlijk houden we in het samenstellen van de tentoonstelling rekening rekening met de actuele Corona stand.

 

Reeds bevestigde deelnemers:
Angelique Farge (Amsterdam) https://angelaf.org/
Dave Fransz (Enschede) https://www.davefransz.com
Jesse van Epenhuijsen (Breda) https://www.instagram.com/jessev.e/
Goretti Pombo (Rotterdam) https://gorettipombo.com/

 

Destillaat is onderdeel van Young Art Weekend, een weekend vol jonge kunst in Nijmegen, in samenwerking met Expoplu, Galerie Bart, Ruis, Singular Art en Derde Wal: www.youngartweekend.nl